Voorwaarden

Hartje Brabant hanteert de onderstaande algemene voorwaarden. Door het plaatsen van een bestelling geeft u aan met deze voorwaarden akkoord te gaan. Hartje Brabant behoudt zich het recht deze algemene voorwaarden te allen tijde te wijzigen en/of uit te breiden.

Bestelling
Na het plaatsen van een bestelling stuurt Hartje Brabant zo snel mogelijk een bevestigingsmail. Deze mail bevat een overzicht van de bestelde artikelen en de gegevens om de betaling over te maken. Deze bevestigingsmail is gelijk uw factuur. Als u uw bestelling wilt annuleren dient u dit per email te melden aan Hartje Brabant.
Wilt u de bestelling naar iemand anders laten verzenden, dan kan dat ook. Geef dit duidelijk aan bij uw bestelling.

Prijzen
Hartje Brabant hanteert geen minimaal orderbedrag. De genoemde prijzen van de artikelen zijn exclusief verzendkosten.

Betaling
Dit dient te geschieden binnen 5 werkdagen na ontvangst van de bestelbevestiging. Wanneer de betaling na 5 werkdagen niet door Hartje Brabant ontvangen is, wordt de bestelling zonder verder bericht geannuleerd.

Vezendkosten
Hartje Brabant houdt voor de verzendkosten de tarieven van TNT-post aan. Hartje Brabant mailt zo snel mogelijk na binnenkomst van de bestelling een bevestiging met daarin de totaalprijs van de bestelling en de daarbij komende verzendkosten.

Verzending
De leveringstijd is indicatief en tussen 1 - 3 dagen, behalve:
- Op zon- en feestdagen
- Bij het niet tijdig ontvangen van het verschuldigde bedrag
- Als de pakketbezorger zijn werk niet goed uitvoert
Hartje Brabant is echter niet aansprakelijk voor het eventueel beschadigen of zoek raken van verzendingen. Het ophalen van een bestelling is in overleg ook mogelijk, hieraan zijn geen kosten verbonden.

Persoonlijke gegevens
Persoonlijke gegevens worden zorgvuldig door Hartje Brabant gebruikt en niet aan derden doorgegeven.

Retourneren
Indien de artikelen niet aan uw verwachtingen voldoen, heeft u het recht de artikelen binnen 14 dagen retour te zenden. U dient hiervoor Hartje Brabant voor retourzending hiervan op de hoogte te stellen. De artikelen dienen bij retourzending ongebruikt en onbeschadigd te zijn en dienen te worden verzonden in verpakkingsmateriaal met beschermingsfolie. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de koper. Artikelen, die wij speciaal voor de klant op bestelling hebben ingekocht kunnen niet geretourneerd worden. Indien aan alle voorwaarden is voldaan wordt het aankoopbedrag exclusief de verzendkosten retour gestort op uw rekening.

Gepersonaliseerde en in opdracht gemaakte producten kunnen wij niet retour nemen.

Aanbiedingen
Alle aanbiedingen van Hartje Brabant zijn vrijblijvend.
Aanbiedingen geschieden onder voorbehoud van de beschikbaarheid van de producten.

Website
Deze website is met de grootst mogelijke zorgvuldigheid gemaakt, desondanks kan Hartje Brabant niet aansprakelijk worden gesteld voor afwijkingen in prijzen, afbeeldingen en teksten.

Heeft u na ontvangst van uw pakket nog vragen of opmerkingen of mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan met de bestelling of levering neem dan direct contact met ons op per e-mail: info@hartjebrabant.nl

Omdat het erg veel werk is, updaten wij onze website 1x in de 2 maanden. Hierdoor kan het wel eens voorkomen dat een besteld aritkel uitverkocht is.